Inhoud Hyperlinks

Inhoud Hyperlinks

 

Over ons

ProductieLab is geïnitieerd door Aziyme Akgun met de wens om een antwoord te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Zoals de behoeften veranderen is ook het team achter ProductieLab in beweging. De harde kern bestaat uit sociale ondernemers die hart hebben voor een gezonde, blooming en open .

Om antwoorden te kunnen  bieden op verschillende gebieden bestaat de kern van ProductieLab uit young professionals die Maatschappelijk werk, Marketing, Communicatie, Sociologie of Bestuurskunde hebben gestudeerd. Zij worden versterkt door een gepassioneerd team aan vrijwilligers en sleutelfiguren uit verschillende wijken.

ProductieLab is een stichting en is 18 juli 2018 opgericht. Om een goede fundering te hebben en de bestaande netwerken verder uit te bouwen, is ProductieLab actief in Amsterdam West.

Initiëren

ProductieLab heeft een actieve houding en investeert in het opzetten en onderhouden van netwerken. We houden van koffie en blijven graag op de hoogte van de sociale vraagstukken van verschillende partijen. Dit betekent dat we regelmatig aansluiten bij netwerkwerkbijeenkomsten maar ook in gesprek gaan met vrijwilligersorganisaties, actieve bewoners en stichtingen.  

Die bevindingen vertalen we naar campagnes of projecten. Zo hebben we reizen georganiseerd voor mantelzorgers die de behoefte hadden om een dagje weg te gaan. Voor een vrouwengroep hebben we een themabijeenkomst Alzheimer georganiseerd.

ProductieLab monitort ook de activiteiten die plaatsvinden in Amsterdam West. Als volgens ons onvoldoende aandacht is voor bepaalde thema’s, dan pakken wij dat op. Zoals huiselijk geweld of armoede, omdat wij vinden dat ook die thema’s bespreek gemaakt moeten worden.

Adviseren

ProductieLab is een partner in de wijk voor starters, vrijwilligers, stichtingen en informele groepen. Wegens ons bestaande netwerk en actieve betrokken houding, zijn we ook de ideale partner voor formele organisatie, commerciële bedrijven, onderzoekbureau’s en instellingen.

Wij denken graag mee over beleidsvragen, aanpak in de wijk en Pr-werkzaamheden. Hiervoor kunnen we leden van ons team voordragen of onze contacten in de wijk. De rol van verbinder dragen we met trots.

Uitvoeren

ProductieLab heeft alle kennis in huis om een idee te vormen naar concept en deze vervolgens uit te voeren. We produceren feitelijk jouw hersenspinsel tot realiteit en niks is daarin vreemd voor ons.

Heb je een idee voor een theatervoorstelling? Wij verbinden je met de juiste personen, de locatie, marketing en sales, vrijwilligers, PR en ondersteunen op de dag zelf. Wil je liever dat we alleen een flyer voor je gaan ontwerpen, geen punt!

We bieden all-round productie aan, maar je kunt ook beroep op ons doen voor een onderdeel.

Wil je eerst uitzoeken of er bodem is voor jouw idee, dan gaan we dat voor je uitzoeken. Wij hebben namelijk een netwerk die we via mail, app, social media, nieuwsbrieven kunnen benaderen. Of langs te gaan bij de buurthuizen of eigen locaties, face -2-face contact werkt in ons ervaring het beste.

Contact: (hier een contactformulier)

Hey, wat leuk om van je te horen! We beloven binnen max 2 werkdagen te reageren.

Onderwerp (verplicht veld wordt dit)

Naam (verplicht veld wordt dit)

E-mail (verplicht veld wordt dit)

Telefoonnummer

Vraag/Opmerking (verplicht veld wordt dit)

Hier onderaan een vink functie bijzetten met “ik geef hierbij akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen voor updates over o.a. reizen, enquetes, prijsvragen etc”